Kim Kardašijan se navukla!

Pilule za lilule

Kim Kardašijan se navukla!

Stil -
Starleta svoje probleme rešava tabletama

Posrnula.Atraktivna američka rijaliti zvezda, ili starleta (da l’ i ona zna šta je?), navodno u poslednje vreme pije antidepresive, kao i tablete za spavanje. Tu tajnu otkrila je njena mlađa sestra Kloi, piše Dejli mejl. Problem je izašao na videlo kad su se pojavili naslovi da je Kloi sve zabrinutija za 31-godišnju Kim, pošto je otkrila da uzima tablete koje bi mogle da joj naškode.

Australijski tabloid NW pisao je da je Kloi dala svojoj sestri ultimatum kad je otkrila bočicu tableta u njenom ormariću u kupatilu. Iz PR službe popularne starlete demantovali su ove tvrdnje, rekavši da su „smešne“. Izvor blizak Kim kaže da je takvo njeno stanje veoma uznemirilo njenu sestru.

- Ona uzima antidepresive i tablete za spavanje. Poslednji put se tako tešila kad je raskinula s Redžijem Bušom, a tada je sve bilo moguće. Kloi je stvarno u panici zbog toga. Pronašla je bočicu tableta i odmah joj je bilo jasno zašto to Kim radi - rekao je izvor.

Zabrinuta mlađa sestra upozorila je Kim da će sve reći njihovoj majci Kris Džener i dečku Kanjeu Vestu. Isti izvor tvrdi da je Kim zapravo srećna što je sestra otkrila da pije lekove, jer dosad nikome nije smela da prizna da ima problem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track