Last minit štedi novac

ŠARM EL ŠEIK - Hotel „Dreams Beach”

Last minit štedi novac

Stil -
Najbolji odmor po sniženim cenama aranžmana

Last minit ponuda je termin koji se najčešće koristi pri oglašavanju turističkih ponuda, a reč je o sniženim cenama aranžmana zbog otkazanih rezervacija i kratkog vremena pred polazak na put.

Turističke agencije na taj način popunjavaju svoje kapacitete u hotelu i avionu, a putnici koji su spremni za polazak na odmor čekaju „poslednji minut” kako bi letovanje platili po mnogo nižoj ceni!

Ovog leta agencija „Trinity travel” iz Beograda je u saradnji s hotelima u Egiptu i avio-prevoznicima obezbedila popuste na redovne cene aranžmana tokom celog leta, koje vrednosno iznose koliko i last minit ponuda! Na taj način putnicima je omogućeno da bez razmišljanja o tome da li će pronaći adekvatnu last minit ponudu rezervišu putovanje na vreme i učine odmor prijatnijim.

„Trinity travel”, vaš savetnik za putovanja, ovog puta preporučuje vam hotel „Dreams Beach” u Šarm el Šeiku kao odličan spoj kvaliteta i cene.

Ovaj luksuzni hotel sa četiri zvezdice učiniće da za trenutak zaboravite na svakodnevicu i prepustite se potpunom uživanju.

Hotel poseduje privatnu koralnu plažu, nekoliko bazena u rizortu, kao i na samoj plaži, spa centar i teretanu, teniske terene, dečji klub i igralište. Sobe su izuzetno moderne i prostrane, s balkonima i predivnim pogledom.

Usluga ol-inkluziv je preporučljiva. Cena kompletnog aranžmana od 11 dana u ovom hotelu s popustima je već od 445 evra, što je više nego povoljno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track