Majklova poruka Mari Prisli nije na prodaju

Aukcija

Majklova poruka Mari Prisli nije na prodaju

Stil -
Stvarno mi je potrebno da se odmorim. Nisam spavao četiri dana. Potrebno mi je da budem daleko od telefona i poslovnih ljudi. Moram prvo da se pobrinem za svoje zdravlje. Lud sam za tobom, napisao je kralj popa na žutom papiru

LOS ANĐELES - Pismo koje je preminuli kralj popa Majkl Džekson napisao svojoj bivšoj ženi Lizi Mari Prisli, a u kome se on žali na nesanicu, povučeno je sa aukcije na njen zahtev, saopšteno je iz aukcijske kuće ''Džulijen''.

Džekson, koji je preminuo 2009. godine, napisao je poruku Prislijevoj između 1993. i 1996. godine kada su bili bliski prijatelji.

''Stvarno mi je potrebno da se odmorim. Nisam spavao četiri dana. Potrebno mi je da budem daleko od telefona i poslovnih ljudi. Moram prvo da se pobrinem za svoje zdravlje. Lud sam za tobom'', navodi se u ručno pisanoj poruci na žutom papiru.

Aukcijska kuća "Džulijen" saopštila je da je povukla poruku sa aukcije ''Muzičke ikone'' koja treba da se održi od 23. do 24. juna na zahtev bivše supruge preminulog pevača, prenosi Rojters.

"Pretpostavljam da je to zato što je poruka lične prirode i želimo da poštujemo taj zahtev i da nastavimo naš dobar odnos sa gospođom Prisli", rekao je direktor aukcijske kuće Daren Džulijen.

Džekson se nekoliko godina borio sa nesanicom. Njegov lični lekar Konard Marej je osuđen za ubistvo iz nehata nakon što je pevaču dao preveliku dozu "propofola" i koktel sedativa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track