Rijani izvirile bradavice

Rat sedmoj sili

Rijani izvirile bradavice

Stil -
Pevačica besna zbog tekstova u kojim se navodi da ima dvojnicu za grudi i zadnjicu

Kulturo, eve me.Posle novinskih tekstova u kojima se navodi kako je u reklami za modnu kuću Armani“ iznajmila dvojnicu kako bi joj grudi bile bujnije i zadnjica izgledala što bolje, Rijana (24) odlučila je da svima pokaže svoje zanosne obline. Prošetala je ulicama Njujorka u letnjoj, roze suknjici, a oko grudi je imala samo providni top koji je ličio na traku za kosu. Bradavice su se jasno videle, tako da su je svi prolaznici znatiželjno gledali. Rijana je očigledno bila veoma besna zbog pisanja britanskog lista San kako je angažovala dvojnicu u reklami, pa je osula paljbu po sedmoj sili.

„Jedino ovde mogu iskreno da vam kažem šta mislim o vašim tekstovima: Je***e se, novinari Sana“, napisala je pevačica na Tviteru. Dodala je i još nekoliko sočnih uvreda, koje bi­smo radije ostavili bez prevoda.

Britanski list objavio je kako je Rijana imala dublerku za guzu i grudi, irsku manekenku i foto-model Džanasu Ajken.Osim što je gradom prošetala isturenih grudi, pevačica je snimila i reklamnu kampanju za svoj miris „Rebel“. Na plakatima za parfem crvenokosa Rijana sedi na kauču potpuno gola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track