Najnovije vesti

Sulejman proterao Hurem!

Sulejman Veličanstveni - Poslednja epizoda prve sezone

Sulejman proterao Hurem!

Stil
Lepa Ukrajinka odbija da provede noć sa sultanom, što je njega veoma razbesnelo

Ništa od seksa.
Zaljubljena Nigar teško podnosi ljubav koja se odvija pred njenim očima i rešava da okonča svoje muke. Ibrahim spasava Nigar u poslednji čas, a Hatidže pronalazi oproštajno pismo skriveno u kutiji za violinu. Hurem odbija da provede noć sa sultanom. Objasniće mu da bi to za slobodnu ženu bio neoprostiv greh i predložiće da se venčaju. Besan što je izigran, sultan zahteva da se Hurem iseli iz Topkapija. Hurem veruje da je takvo rešenje Validino maslo i odlazi kod sultana. Umesto da se pomire, on će je isterati iz svojih odaja. Vest da će Hurem biti proterana obradovaće njene neprijatelje, a Nigar-kalfu i Đul-agu zabrinuti. Hurem se oprašta od svojih sinova i sa ćerkom Mihrimah napušta Topkapi, prepuštajući se neizvesnoj sudbini...

Nastavak ove uzbudljive priče, koja je za kratko vreme osvojila srca gledalaca, gledaćemo već od jeseni!

(R. S.)

 


 Propevali na srpskom!

U seriji „Sulejman Veličanstveni” jedna sluškinja peva čuvenu sevdalinku „Sejdefu majka buđaše”

Ništa bez nas.
U jednoj od epizoda popularne serije „Sulejman Veličanstveni”, čija se druga sezona emitovanja na TV Prva najavljuje za septembar, čuće se i pesma na srpskom jeziku!

Čuvenu sevdalinku „Sejdefu majka buđaše” izvešće u ulozi sluškinje Suzan Kardes, čuvena turska pevačica poreklom s Kosova i Metohije. I to na devojačkoj večeri Nigar-kalfe, koju igra Filiz Ahmet, rođena Skopljanka. Naravno, ona tečno govori srpski i makedonski.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...