Otac Ejmi Vajnhaus krivi zeta za smrt svoje devojčice

Memoari

Otac Ejmi Vajnhaus krivi zeta za smrt svoje devojčice

Stil -
Mič Vajnhaus krivi Blejka Fildera Sivila za pevačicinu zavisnost od narkotika i propast svoje ćerke opisao je u memoarima "Amy, My Daughter"

NJUJORK - Otac preminule soul pevačice Ejmi Vajnhaus kaže da ne može da uživa u njenom hit albumu "Back to Black" jer su sve pesme s njega posvećene njenom bivšem suprugu - kojeg ne podnosi.

Mič Vajnhaus krivi Blejka Fildera Sivila za pevačicinu zavisnost od narkotika i, kako prenosi AP, propast svoje ćerke opisao je u memoarima "Amy, My Daughter" (Ejmi, moja ćerka) koji će se iduće sedmice pojaviti u prodaji.

Ejmi Vajnhaus preminula je prošlog jula od trovanja alkoholom, u 27. godini, a njen album "Back to Black" prodat je u preko 20 miliona kopija širom sveta. Godine 2008, za taj album dobila je nagradu Gremi.

Mič Vajnhaus, bivši taksista i pevač amater, u svojim memoarima piše da je tek nedavno shvatio da je jedan od najprodavanijih albuma veka posvećem njegovom bivšem zetu.

Vajnhaus svoju ćerku opisuje kao devojčicu koja je poeziju zapisivala u beležnice i kasnije je pretvarala u pesme. Veći deo knjige se, međutim, odnosi na njene brojne pokušaje da se izbori sa drogom i alkoholom.Vajnhaus u knjizi navodi i da je njegova ćerka bila veliki tremaroš, kao i da je ugradila silikone godinu dana pre smrti i operisala nos.

On navodi i da mu nije jasno zbog čega je toliko volela Fildera Sivila koja on naziva "muzičkim zgubindanom".

Ejmi Vajnhaus i Filder Sivil venčali su se 2007. i razveli dve godine kasnije.Neki prijatelji veruju da se Ejmi Vajnhaus ogadio njen album "Back to Black" i da joj je bilo teško da peva pesme sa njega jer su je podsećale na bivšeg supruga i da je zbog toga toliko pila pre koncerata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track