Barbra Strajsend režira ako prikupi novac

Nema para

Barbra Strajsend režira ako prikupi novac

Stil -
Glumica želi da snimi "Skinny and Cat", ljubavnu priču o piscu Erskinu Kaldvelu i njegovoj supruzi, američkoj fotoreporterki Markaret Bruk-Vajt

LOS ANĐELES - Glumica i pevačica Barbra Strajsend planira da uskoro ponovo stane iza kamere, 16 godina posle režije poslednjeg filma, ali joj je za to, kako kaže, neophodan novac.

Glumičin portparol potvrdio je juče izveštaje medija da Strajsend želi da režira "Skinny and Cat", ljubavnu priču o piscu Erskinu Kaldvelu i njegovoj supruzi, američkoj fotoreporterki Markaret Bruk-Vajt.

To će biti prvi rediteljski projekat Strajesendove od filma "Ogledalo ima dva lica" iz 1996. godine i u njemu bi trebalo da glume oskarovci Kolin Firt i Kejt Blančet.

Portparol Strajsendove rekao je da projekat još uvek nije dobio zeleno svetlo zbog finansijskih pitanja, Strajsend, 70, je prvi film "Jentl" režirala 1983. godine i nedavno je listu "Los Anđeles tajms" rekla da joj je teško da prikupi 20 miliona dolara koliko joj je potrebno za film.Glumica takođe radi i na filmskoj adaptaciji mjuzikla "Gypsy" u kome će i igrati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track