Pokojna Mileva: Crnogorci lenji i na onom svetu
Foto: Facebook

Pravo u lice

Pokojna Mileva: Crnogorci lenji i na onom svetu

Stil -
Osoba koja stoji iza profila nije oduševljena kako se đetići ponašaju kada se presele sa ovog sveta

Profil Pokojna Mileva već neko vreme je pravi hit na društvenim mrežama. Osoba koja stoji iza profila "izveštava" o događajima "na onom svetu", a u poslednje vreme daje i intervjue za brojne medije.

Pokojna Mileva, između ostalog, dala je intervju za crnogorske Dnevne novine u kojem im je pravo u lice rekla da kakvi su u na onom svetu. Kaže da estradne ličnosti treba da vode računa o ponašanju, i otkriva da joj je "Krimi rad" omiljena pesma sa novog albuma Jelene Karleuše. Sa onog sveta javnu scenu vidi malo jasnije pa joj nije teško da ih i kritikuje, kao i da na onom svetu vlada ljubav.

"Mi se ovde svi volimo i družimo jer smo shvatili da bi bilo besmisleno da ne prihvatimo koliko smo različiti. Isto kao što i vaši političari posle izbora izgleda sve mogu da se dogovore. Ili kad odu u Hag pa jedni drugima spremaju večere i zajedno igraju tablića", kaže pokojna Mileva.

Da bi našla mir u novom svetu zamolila je da se malo povede računa o tome kako javne ličnosti da utiču na omladinu.

"Znate, ta omladina se ugleda na njih i danas, sutra dobije pravo glasa, izglasa tamo nekog ili ne daj Bože kandiduje se, a šta onda očekivati od nekoga ko se ugledao na neku pevačicu koja se pojavljuje na televiziji bez gaćica? Haos".

Na pitanje šta rade Crnogorci na onome svetu odgovorila je veoma kratko: "Ništa. Kao ni na ovom".

Poručila je da ima vremena na pretek da je večnost pred njom i da upravo zbog toga uspeva da isprati sva dešavanja na "zemlji". Kaže da uživa u popularnosti i da je prosperira polako - ljudi je prepoznaju na pijaci, dobija jaja i kupus za džabe, i kao da živi na crtu i na tuđoj grbači.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track