Suzan Bojl uznemirava komšije pevanjem

Komšije će da je biju...

Suzan Bojl uznemirava komšije pevanjem

Stil -
Kada je kod kuće, po celi dan pušta muziku i peva svoje hitove, a često i istu pesmu satima

LONDON - Umorni od njenog svakodnevnog pevanja na sav glas, stanari kuće u susedstvu Suzan Bojl žalili su se vlastima u Blekburnu zbog "nesnosne buke".

Glas škotske pevačice izaziva divljenje publike širom sveta, ali ne i njenih prvih komšija, Tereze Miler i Pola Kivenija.

Oni su se žalili da se osećaju kao da su "u prvoj loži" na koncertu pevačice koja, kada je kod kuće, po celi dan pušta muziku i peva svoje hitove. "To je toliko glasno da ne čujemo zvuk na televizoru", žalila se Milerova u izjavi za londonski tabloid "San".

"Ume da počne rano izjutra i peva sve do kasno u noć", navela je ona. "Kada je pobedila u emisiji 'Britanija ima talenat' bili smo svi ponosni na nju. U početku je sve bilo dobro, ali nakon dva meseca, kada se vratila iz Amerike, potpuno se promenila", objasnila je Tereza.

"Zamolila sam je da bude malo tiša, ali je ona tvrdoglavo nastavila po svom", kazala je nezadovoljna komšinica, dodajuću da Bojlova stalno ponavlja isti repertoar. "Ima običaj da satima peva jednu te istu pesmu, to je nepodnošljivo", zaključila je Tereza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track