Demi histerična što Ešton ljubi Milu

Slomio joj srce

Demi histerična što Ešton ljubi Milu

Stil -
Glumica još uvek voli svog bivšeg muža i kada vidi da se viđa s nekom mnogo mlađom od nje oseća se kao da joj zabija nož u srce

LOS ANĐELES - Ešton Kučer i Mila Kunis uhvaćeni kako se ljube.Mesecima se pričalo o njihovoj vezi, a sada više nema nagađanja. Uhvaćeni su na delu na proslavi povodom završetka snimanja filma o Stivu Džobsu, u kome Kučer glumi.Par se ljubakao pred svima i strastveno se dodirivao. Deni Mur frapirana je najnovijim saznanjima i snimcima na kojim se vidi kako njen bivši muž ljubi drugu. Par je okončao brak prošle godine pošto je na videlo izašlo da ju je Ešton varao sa raznim ženama.Tek što se prašina slegla objavljene su fotografije na kojima Ešton ljubi Milu. Čim ih je videla, kažu izvori bliski holivudskoj glumici, Demi je pohisterisali. Prosto je očajna što ju je Ešton preboleo i krenuo dalje. Srce joj je slomljeno.

Demi je uspela da proguta to što ju je varao s brojnim ženama, ali ne može da prihvati da se pojavila jedna-jednina s kojom je ušao u vezu.

Ona ga i dalje voli uprkos svemu i kada vidi da se viđa s nekom mnogo mlađom od nje oseća se kao da joj zabija nož u srce.Ešton i Mila su počeli da žive zajedno. Ona se preselila kod njega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja