Robert Patinson se krije kod prijateljice
Foto: Rojters

Robert Patinson se krije kod prijateljice

Stil -
Britanski glumac utočište pronašao kod svoje prijateljice i koleginice, koja mu je otvorila svoju vilu za odmor u Ohaju, u Kaliforniji, kako bi mogao da se osami i pronađe mir

LOS ANĐELES - Od kada se iselio iz kuće koju je delio sa Kristen Stjuart, zvezda sage "Sumrak" Robert Patinson se trudi da izbegne medije.

Američki tabloidi pišu da je britanski glumac utočište pronašao kod svoje prijateljice i koleginice Riz Viterspun, koja mu je otvorila svoju vilu za odmor u Ohaju, u Kaliforniji, kako bi mogao da se osami i pronađe mir.

Njih dvoje su se sprijateljili 2011. tokom snimanja romantične drame "Voda za slonove".

Boraveći na ranču, Patinson će pokušati da preboli činjenicu da ga je Stjuartova, s kojom je bio tri godine u vezi, prevarila sa režiserom filma "Snežana i lovac" Rupertom Sandersom.

Prema pisanju Dejli mejla, Patinson bi želeo da se sretne i razgovara sa Sandersovom suprugom, Liberti, koja je izgleda spremna da mužu oprosti neverstvo.Zvezda sage "Sumrak", međutim, nema nameru da stupi u kontakt sa svojom donedavnom devojkom.

I dok Patinson vida rane na ranču Viterspunove, Stjuartovoj je "rame za plakanje" ponudila njena starija koleginica Džodi Foster.

"Čim je čula o čemu se radi, Džodi je pozvala Kristen i ponudila joj podršku. Njih dve su prijateljice još od 2002. kada su zajedno snimale film "Soba panike", rekao je jedan izvor Dejli mejlu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track