Baka i rođak staratelji dece Majkla Džeksona
Foto: Rojters

Baka i rođak staratelji dece Majkla Džeksona

Stil -
Sudija Višeg suda Mičel Beklof rekao je na pretresu da je osoba koja je ispitala kako se vodi briga o 15-godišnjem Prinsu, 14-godišnjoj Paris i 10-godišnjem Blanketu, ustanovila da je majka pokojnog Džeksona odlična starateljka i da je deca vole

LOS ANĐELES - Sud u Los Anđelesu u četvrtak je za starateljku troje dece Majkla Džeksona ponovo postavio majku pokojne superzvezde Ketrin Džekson, ali je presudio i da rođak Ti Džej ostaje privremeni staratelj.

Sudija Višeg suda Mičel Beklof rekao je na pretresu da je osoba koja je ispitala kako se vodi briga o 15-godišnjem Prinsu, 14-godišnjoj Paris i 10-godišnjem Blanketu, ustanovila da je majka pokojnog Džeksona odlična starateljka i da je deca vole.

"Mislim da su deca u sjajnim rukama", rekao je sudija.

On je dodao da deca imaju odličan odnos i s rođakom Ti Džejem Džeksonom (34), koji je određen za privrmenog staratelja prošle nedelje.

Sud će kasnije ovog meseca ozvaničiti aranžman, kada bi mogao i da postavi Ti Džeja za stalnog staratelja, a sada samo izdaje pisma o dvojnom starateljstvu.

Starateljstvo je podeljeno da bi se rasteretila Ketrin Džekson (82), koju je sin u testamentu imenovao za jedinu starateljku svoje dece.

Na prošlonedeljnom sudskom pretresu suspendovano je njeno starateljstvo jer je navodno nestala, a zatim se ispostavilo da je u spa centru u Arizoni.

Sudija Beklof je rekao da ne misli da je Ketrin Džekson pogrešno postupila, ali je suspendovao starateljstvo jer deset dana nije bila u kontaktu s unucima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track