Slovenački poslanik u vezi sa Hajdi Klum?!
Foto: Slovenske Novice

Parlamentarna ljubav

Slovenački poslanik u vezi sa Hajdi Klum?!

Stil -
Zanimljivo je da je popularna Hajdi noć preživela u poslanikovoj vili koja se nalazi u blizini Maribora, a zatim se vratila u Grac gde ju je čekao iznajmljeni avion

LJUBLJANA – Poslanik stranke slovenačkog premijera Janeza Janše, Franci Breznik u vezi je sa nemačkom manekenkom i glumicom Hajdi Klum.

Ovu vest koja je podigla paršinu u slovenačkoj javnosti objavio je prvi portal Požareport, koji na svom portalu navodi da je Hajdi poslanika nedavno posetila u Mariboru, da je sa crnom perikom šetala po gradu i prisustvovala festivalu Lent.

Zanimljivo je da je popularna Hajdi noć provela u poslanikovoj vili koja se nalazi u blizini Maribora, a zatim se vratila u Grac gde ju je čekao iznajmljeni avion.

Breznik je portalu Požareport potvrdio da je prijatelj sa Klumovom, da su se upoznali u Budimpešti pre godinu dana, jer su oboje članovi Polo kluba La Estancia. On je naveo i da se sa Klumovom susreo nedavno u Gracu, a na pitanje da li su zajedno proveli noć Breznik je zagonetno odgovorio: “ Možda da, možda ne”.

Prema pisanju slovenačkih medija razlog viđanja Breznika i Klumove u Gracu bio je strah od medijske prašine koja bi se digla, ako se sazna za njihovu vezu.

Inače ovo nije prvi put da ovaj poslanik nalazi na meti medija. Franci Breznik nedavno je bio glavna priča u tabloidima zbog pevačice Alenke Gotar, svoje koleginice Eve Irgl, kao i osvajanja Plejboj zečice Katje Matko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track