Madona tetovirala Obamu na leđa

Podrška

Madona tetovirala Obamu na leđa

Stil -
"Večeras neću pokazati svoju stražnjicu, pokazaću osećaje. Ne znači li to živeti opasno?", rekla je Madona i skinula majicu i pokazala leđa na kojima piše Obama, prenosi Hafington post

NJUJORK - Pop ikona Madona izrazila je podršku američkom predsedniku Baraku Obami na sebi svojstven način, tetovažom na leđima koju je pokazala publici na koncertu u Njujorku kojem je prisustvalo 40.000 ljudi.

Kao što je to nedavno učinila i sa ruskim bendom Pusi rajot i sada su joj leđa poslužila kao oglasna ploča, a na njoj je u četvrtak uveče velikim slovima pisalo "Obama".

Madona je održala i prigodan govor kojim se obratila publici na koncertu u NJujorku.

"Videla sam puno tužnih stvari. Videla sam da ljudi završavaju u zatvoru jer govore što misle, jer su homoseksualci, jer nisu prave vere, jer se ne odevaju na ispravan način", rekla je zvezda.

Ona je rekla da je to zastrašujuće.

"Ali zbog toga sam shvatila koliko sam sretna što živim ovde u Americi. To ne znači da je ovo savršena zemlja, čeka nas još dug put, Bogu hvala na Obami".

Potom je dodala: "Večeras neću pokazati svoju stražnjicu, pokazaću osećaje. Ne znači li to živeti opasno?", rekla je Madona i skinula majicu i pokazala leđa na kojima piše Obama, prenosi Hafington post.

http://www.youtube.com/watch?v=6UrO_Q9YKug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track