Penelope: Ne dam sinovljeve slike ni za kakve pare

Majčinstvo je promenilo

Penelope: Ne dam sinovljeve slike ni za kakve pare

Stil -
Deca nisu torbe. Želim da moj sin i moja deca, ako ih još budem imala, odrastaju što anonimnije, objasnila je španska glumica

NJUJORK - Popularna glumica Penelope Kruz rekla je da su joj majčinstvo i sin Leonard promenili život i nju kao osobu.

Glumica, koja je u braku sa kolegom Havijerom Bardemom je rekla da je majčinstvo za nju "revolucionarno" i da se promenila od prve sekunde od kada je njen sin rođen. "Od prve sekunde osećaš veoma mnogo ljubavi. To je revolucionarno iskustvo".

Kruzova je rekla da nikada neće pristati da proda fotografije svog sina nekom listu - što je praksa koju sprovode brojne poznate majke - jer su ona i Bardem potpuno odlučni da zaštite njegovu privatnost.

"Ja sam 100 procenata protiv toga. Deca nisu torbe. Želim da moj sin i moja deca, ako ih još budem imala, odrastaju što je moguće anonimnije", objasnila je španska glumica, dodavši da to što su ona i Bardem odlučili da se bave javnim poslom, ne daje nikome za pravo da zalazi u njihovu privatnost.

Bardem i Kruzova venčali su se 2010. godine, a glumica se ranije zabavljala sa Tomom Kruzom i Metjuom Mekonahijem, rekla je 38-godišnja glumica za Dejli miror. tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track