Ne propustite u nedelju, 25. juna, novi broj magazina Stil! Samo uz dnevno izdanje novina Kurir
Foto: Promo

Ne propustite u nedelju, 25. juna, novi broj magazina Stil! Samo uz dnevno izdanje novina Kurir

Stil -

U novom broju Stila saznajte šta vam je sve potrebno, uz dobar šešir, zanimljiv kupaći, veliku slamnatu torbu i sunčane naočare za letnje uživanje. Budite spremni za plažu!

Voditeljka Bojana Ristivojević u intervjuu za Stil otkriva da li je srećna, kako je podetinjila uz dete i ko joj pomaže da odvoji vreme za sebe i svoje planove.

Teme vezane za porodicu uvek izazivaju veliku pažnju čitalaca Stila. Ovaj put se osvrćemo na razloge zašto se neko boji da stvori potomstvo i treba li takve osobe osuđivati.

Magazin Stil, Stil
foto: Promo

Kad su zajednički život i deca u pitanju, pročitajte, između ostalog, šta o tome kaže Zlatan Ibrahimović, Šveđanin, a naše gore list, koji se nedavno oprostio od fudbalske karijere i koga voli cela Srbija.

U novom broju Stila saznaćete i zašto je neophodno da vam štitasta žlezda uvek radi tip top, kao i koje suplemente ne bi nikako trebalo da koristite uoči laboratorijskih analiza krvi i određenih testova.

Naučićete i kako da ne trošite snagu. Predstavljamo vam sedam tehnika pomoću kojih ćete uspeti da sačuvate energiju.

Nudimo vam i recepte za poslastice koje će svi obožavati, ali i praktične i korisne savete kako da vam torte i kolači budu vrhunski. Kremaste tajne za vas otkriva Ljubica Njegomir.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track