Šakira i Pike čekaju prvo dete

Šakira i Pike čekaju prvo dete

Stil -
Pop zvezda objavila na svojoj internet stranici da su ona i njen 25-godišnji mladić veoma srećni jer očekuju dolazak njihovog prvog deteta

NJUJORK - Pop zvezda Šakira objavila je danas na svojoj internet stranici da su ona i njen 25-godišnji mladić, fudbaler "Barselone" Žerar Pike, veoma srećni jer očekuju dolazak njihovog prvog deteta. Više detalja nije saopšteno, piše Asošijeted pres.

Agencija navodi da je dobitnica "Gremija", 35-godišnja kolumbijska pevačica, odložila promotivne aktivnosti i da se neće pojaviti na "Aj hart rejdio" (iHeartRadio) muzičkom festivalu u Las Vegasu u petak. Šakira je u jednom intervjuu rekla da je spremna da bude majka, objašnjavajući da bi "zaista želela da ima veliki stomak", podseća AP, dodajući da je svojevremeno pevačica dugo izlazila sa sinom bivšeg predsednika Argentine Fernanda de la Rua, Antonijom, a da su se razišli prošle godine.Kolumbijska zvezda bi trebalo da bude u žiriju naredne sezone audicije za talentovane pevače "Vojs" (The Voice), navodi američka agencija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track