Neprolazna lepota Sofije Loren

Špagete krive za sve

Neprolazna lepota Sofije Loren

Stil -
Glumica koja je pre nekoliko dana napunila 78 godina i dalje je beskrajno lepa, šarmantna, elegantna, seksepilna i prilično britka na jeziku

„Sve što vidite, dugujem špagetama!“Ovo je najčešće citirana izjava slavne Sofije Loren koju je davala kao odgovor na pitanje odakle joj te zanosne obline.Najpoznatija italijanska glumica svih vremena proslavila je 78. rođendan pre nekoliko dana. Uprkos godinama, ona je i dan-danas ličnost koju najviše slikaju na svim prestižnim događajima, a njen negovan izgled, staloženost, držanje i modni stil i dalje su besprekorni.Dama sa stilomNikad se nije odrekla dubokih dekoltea, štikli, raskošne frizure s jedinstvenom crvenkastom bojom kose, bisera oko vrata, minđuša i ajlajnera.Vedrog je duha i uvek je isticala da lepota dolazi iznutra, a često je govorila da je za njen predivni ten i dobro zdravlje zaslužno isključivo maslinovo ulje, koje obavezno koristi u ishrani, ali i za negu tela.Posebno je zanimljivo da su joj celog života sugerisali da sredi veliki nos i počupa brkove, ali njoj nije padalo na pamet da išta promeni na sebi, tako da nije imala nijednu estetsku korekciju.Tokom bogate karijere slomila je mnoga srca. Nije bilo muškarca koji nije uzdisao za njom, a glavu su potpuno izgubili i najveći zavodnici tog vremena, poput Kerija Granta i Pitera Selersa. Međutim, ona je od svoje 23. godine bila verna izabraniku svog srca Karlu Pontiju, koji je preminuo pre pet godina.Težak životNa proboj u svet glume Sofiju je nateralo siromaštvo i to kad joj je bilo samo 15 godina. Dok je bila mala, svi su je zadirkivali zbog ružnog izgleda, ali je izrasla u rasnu lepoticu, pa je u Rimu počela da dobija poslove modela i od tih para izdržavala je celu porodicu. Tek sa 23 godine počele su da stižu veće uloge, a 1960. osvojila je i Oskara za film „La Ciociara“.Sofija ima dva sina i još uvek važi za jednu od najlepših žena na svetu.

Rame uz rame sa mlađim koleginicamaSofija je u 72. godini osvanula na čuvenom Pirelijevom kalendaru, rame uz rame s mlađim koleginicama, poput Penelope Kruz, Hilari Svank i Naomi Vots. Tu čast nije dobila zbog slavnog imena i prezimena, već isključivo zbog svoje fatalne lepote u tim godinama.

Iza nje je pedeset godina karijere
Iza nje je pedeset godina karijere

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track