Adel oborila svet numerom za Džejmsa Bonda

Adel oborila svet numerom za Džejmsa Bonda

Stil -
Kritičari hvale i misterizonu atmosferu pesme koju je Adel tako dobro oživela glasom i zasluženo se našla uz isto tako tajanstvenog špijuna

Adel oduševila Džejmsa Bonda.Iako je u početku strahovala da se prihvati posla pravljenja muzike za novi film o agentu 007 zbog prevelikog pritiska javnosti, Adel je dala sve od sebe i otpevala sjajnu numeru. Kritičari hvale vraćanje klasičnom zvuku, a mediji misterioznu atmosferu pesme koju Adelin retro glas pravi.Pesma Skyfall zvanično je predstavljena na Internetu.

Adel, koja uskoro treba da se porodi, otpevala pesmu za Džejmsa Bonda u stilu Širli Besi, Pola Makartnija, Luja Armstronga i drugih velikana.

Adel ovom pesmom ostavlja Madonu, Džeka Vajta i Ališu Kiz, kao i druge koji su snimili bezvezne pesme za Bonda, i kaže im - nagutajte se moje prašine", dodaje kritičar lista San.

Mediji širom sveta oduševljeni su izvođenjem pesme, naročito klasičnim zvukom tako svojstvenim filmovima o Bondu, a koji je u poslednjih nekoliko ostvarenja iz serijala bio zanemarivan.

Kritičari hvale i misterizonu atmosferu pesme koju je Adel tako dobro oživela glasom i zasluženo se našla uz isto tako tajanstvenog špijuna.

Pevačica u početku nije bila previše zainteresovana da peva saundtrek za Bonda, jer joj je smetala količina pažnje javnosti kojoj bi bila izložena.

„Uprkos tome, zaljubila sam se u scenario i moj saradnik Pol Epvort je imao sjajne ideje kako bi pesma trebalo da zvuči, pa sam na kraju pristala", objasnila je pevačica.

Poznata Britanka je dodala da joj je drago zbog te odluke, jer će jednog dana, kada bude imala 60 godina, moći svima da se hvali kako je svojevremeno bila Bond devojka.

http://www.youtube.com/watch?v=7HKoqNJtMTQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track