MTV EMA: Rus Dima bolji od Crnogoraca

Worldwide Act

MTV EMA: Rus Dima bolji od Crnogoraca

Stil -
Rijana, Dima Bilan, Restart, Han Geng i Ahmed Sultan takmiči će se za nagradu Worldwide Act na dodeli 2012 MTV EMA

FRANKFURT - Rijana, Dima Bilan, Restart, Han Geng i Ahmed Sultan takmiči će se za nagradu Worldwide Act na dodeli 2012 MTV EMA.

"Proteklih šest nedelja MTV je fanovima širom sveta dao priliku da glasaju za svoje najdraže domaće izvođače, kako bi im osigurali nominaciju i šansu da predstavljaju svoj region na ovogodišnjoj dodeli EMA.

Dobitnik MTV Best Adria Act nagrade, crnogorski bend Who See nije uspeo da osvoji titulu Best European Act, jer je pobedu u ovoj kategoriji odneo ruski pevač Dima Bilan.

Pored Dime Bilana koji će predstavljati Evropu, u trci za Worldwide Act su još Han Geng (Azijsko-pacifička regija), Ahmed Sultan (Afrika/Indija/Bliski istok), Rijana (Severna Amerika) i Restart (Latinska Amerika).

Ovih pet izvođača će se od danas nadmetati u poslednjoj rundi glasanja u kategoriji Worldwide Act, koja slavi svu širinu muzike koju MTV nudi širom sveta.Fanovi mogu da glasaju za Worldwide Act i druge kategorije EMA online na www.mtvema.com do 23.59 u petak, 9. novembra 2012.

Pobednik u kategoriji Worldwide Act bice proglašen na svečanosti u Frankfurtu. Devetnaesta po redu godišnja dodela MTV EMA, koju će voditi supermodel Hajdi Klum, prenosiće se uživo iz istorijske frankfurtske dvorane Festhale u nedelju, 11. novembra, od 20 sati, kada će početi prenos uživo sa crvenog tepiha.Na "2012 MTV EMA" nastupiće Tejlor Svift, Mjuz, No Daut, Karli Re Džepsen, fun., Rita Ora, Ališa Kiz, Pitbul, Kilersi i Psi.

http://www.youtube.com/watch?v=5pbGEDY2ey8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track