PROPAGANDA: Pesma Rite Ore o Kosovu hit na Jutjubu

Dva miliona pregleda

PROPAGANDA: Pesma Rite Ore o Kosovu hit na Jutjubu

Stil -
Možda bi slučaj gospođice Rite mogao da bude primer i nekim patriotski orjentisanim umetnicima Srbije kako se i na koji način stiču poeni za "našu stvar". U medijskom ratu predugo smo u defanzivi-čitavu večnost

Svetski poznata pevačica Rita Ora, u stvari Albanka rođena u Prištini, odlučila se da video za svoju novu pesmu "Sine Ya Light", snimi direktno na ulicama rodnog grada. Koliko je bila uspešna u tome govori i podatak da je pomenuti spot za samo nedelju dana imao više od dva miliona pregleda.

Rita se sa roditeljima preselila u London kada je imala samo godinu dana, a od kako je postala poznata želela je da spot za jednu pesmu uradi baš u svom rodnom gradu. Pevačica čiji roditelji su Albanci s Kosova, a koja je napravila zavidnu muzičku karijeru u Engleskoj i štićenica je Džej Zija, planira da otpeva još nekoliko pesama na Kosovu i to na poziv tamošnje predsednice Atifete Jahjage.

Možda bi slučaj gospođice Rite mogao da bude primer i nekim patriotski orjentisanim umetnicima Srbije kako se i na koji način stiču "bodovi" za "našu stvar". U "medijskom ratu" predugo smo u defanzivi-čitavu večnost.

http://www.youtube.com/watch?v=DH182aLsVig

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track