Ugledala dečka sa drugom i smršala 40 kilograma

Kakva motivacija

Ugledala dečka sa drugom i smršala 40 kilograma

Stil -
Saru je dečko ostavio zbog njenih 100 kilograma, ali kada ga je videla sa mršavicom bez muke je smršala 40

LONDON - Sara (28) iz Londona nikako nije mogla da smrša, ali čim je naletela na svog bivšeg dečka i ugledala ga sa mršavicom dobila je motivaciju. Za dve godine smršala je više od 40 kilograma.

Sara je uveka bila debeljuca. Tokom trudnoće počela da jede za dvoje i nikako nije prestajala i posle porođaja. Veoma brzo je dogurala do skoro 100 kilograma. Pokušavala je sa raznim dijetama, ali kilogrami se nikako nisu topili, a njena veza se raspala.

Nesrećna Sara bila je ubeđena da njena veza doživela krah baš zbog njenih kilograma, mada ju je tadašnji dečko uveravao da njeni kilogrami nemaju veze sa tim.

Međutim, kada ga je ugledala sa drugom i to mnogo mršavijom i zgodnom devojkom u njoj se nešto prelomilo. Osećala se poniženom i uvređenom. Istrčala je uplakana iz samoposluge u kojoj su se sreli.

Naime, ona je bila duplo veća od njegove nove devojke, ali kaže da je to nešto najlepše što joj se desilo u životu. Ta scena njenog dečka i mršavice držala ju je podalje od frižidera i dala joj volju da istraje u dijeti. Počela je da trči, ide u teretanu i da jede tri obroka dnevno, a dve godine kasnije Sara izgleda prelepo i seksi.

Sada divna brineta kaže da duguje mnogo svojoj propaloj vezi. Veoma brzo je sa veličine 16 koju je nosila ušla u veličinu 6. Veoma je srećna iako je još boli njena propala veza i sada stalno priželjkuje da ih ponovo sretne u samoposluzi i pokaže im koliko lepo i ona može da izgleda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track