Provalnik oči u oči sa pit bulom!

Čuvar kuće

Provalnik oči u oči sa pit bulom!

Stil -
Bindi umesto da pokaže zube, provalnika je liznuo i pokazao mu sve svoje trikove

Psi čuvari, barem prema definiciji, trebalo bi da čuvaju imovinu od lopova. Međutim, nije baš uvek tako. Sprovedeno je istraživanje kako se ponašaju psi kućni ljubimci kada na njihovu teritoriju upadne provalnik. Profesionalni uzgajivači pasu su u zaštitnim odelima glumili lopove i na žalost vlasnika, psi u većini slučajeva nisu reagovali kako bi trebalo. Naprotiv nakon početne treme neznanim gostima pokazali su sve svoje trikove. Britanski španijel Kaliko umesto da zaštiti imovinu češkao se sa provalnikom.

Za sve one koji pit bulove proglašavaju opasnim vrstama nažalost loša vest. Bindi umesto da pokaže zube, provalnika je liznuo i pokazao mu sve svoje trikove. Rotvajler Roksi takođe je pokazao da ipak nije toliko opasan.

Star, maleni mešanac, nezvanog gosta takođe je izljubio, nakon čega ga je provalnik za nagradu "ukrao". Kevlar, nemački ovčar, najpoznatiji pas na svetu koju koristi većina svetskih vojski i policija, lopova je dočekao prijateljski dočekao, dobro pronjuškao i pratio u stopu. Na kraju je pokazao svoje instinkte, ali na žalost svojih vlasnika videvši da dobro zaštićenom provalniku ne može ništa odjurio je glavom bez obzira.

Istraživanje je pokazalo, ono što svi vlasnici odavno znaju - da opasne pasmine ne postoje, već da sve zavisi od odgoja pasa. Reakcije pasa kućnih ljubimaca iz ovog videa očekivane su i pokazuju da je reč o pravim kućnim ljubimcima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track