Mister Bin odlazi u penziju
Foto: REUTERS

Ćao nema više

Mister Bin odlazi u penziju

Stil -
Rouan Atkinson kaže da je vreme za njega da se fokusira na ozbiljnije uloge i pozorište

LONDON - Britanski komičar Rouan Atkinson najavio je da je došlo vreme da se komičan i svetski popularan lik Mister Bin, povuče i "ode u penziju". Atkinson (57) je u intervjuu za britanski Dejli telegraf rekao da je došlo vreme da se Mister Bin pozdravi sa obožavateljima koje je zasmejavao više od dve decenije.

On je dodao da je vreme za njega da se fokusira na ozbiljnije uloge i pozorište."Stvari koje su meni donele najveći komercijalni uspeh, one fizičke i detinjaste, će mi najmanje nedostajati. Osim činjenice da ste svakim danom sve manje fizički spremni za neke stvari, činjenica da se neko u 50-tim godinama ponaša tako detinjasto, postaje pomalo tužna. Morate biti pažljivi", rekao je Atkinson.

Mister Bin, lik koga je Atkinson razvio dok je radio na svojoj magistarskoj diplomi na Oksfordu, debitovao je na televiziji 1990. godine, a ukupno je snimljeno 14 epizoda. Snimljena su i dva igrana filma ""Bin” (1997) i ""Odmor mister Bina"" (2007), a 2002. godine je urađena i animirana serija. Bin je postao omiljen kod publike širom sveta, a čak se pojavio i na otvaranju Olimpijskih igara 2012. u Londonu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track