Demi Mur ne da razvod Kučeru

Demi Mur ne da razvod Kučeru

Stil -
Pedesetogodišnja Demi besna je što je Ešton tako brzo krenuo dalje i što je njegova veza sa Milom već postala prilično ozbiljna.

Uprkos tome što se par razišao pre više od godinu dana, glumica Demi Mur ne želi da da razvod Eštonu Kučeru.Kučer je nakon njihovog raskida započeo vezu sa dotadašnjom prijateljicom i kolegicom Milom Kunis, ali papiri za razvod još nisu potpisani. Iako razlozi za to javnosti još uvek nisu poznati, navodno je Demi ta koja je posesivna i koči proces.Prema kuloarskim holivudskim pričama pedesetogodišnja Demi besna je što je Ešton tako brzo krenuo dalje i što je njegova veza sa Milom već postala prilično ozbiljna.

Kučer se želi što pre razvesti i domoći slobode, ali Demi na sve moguće načine pokušava to odložiti.- Demi je dala naredbu svojim advokatima da odlože razvod što je više moguće - rekao je izvor blizak glumici.- Glavni problem je bio imovina, ali Ešton je sada spreman na sve samo da postignu dogovor i da se razvedu. Međutim, Demi ima konce u svojim rukama. Svaki put kada dođu do dogovora, ona izmisli novi zahtev - kaže izvor.Glumica se sada zapravo sveti svom bivšem suprugu, jer ju je ponizio prevarom, a zbog njega su nakon svega njeni odnosi sa ćerkama Rumer, Skaut i Talule postali dosta hladniji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track