10.000 ulaznica otišlo za koncert Dipeš mod

Koncert 19. maja

10.000 ulaznica otišlo za koncert Dipeš mod

Stil -
Ulaznice po promotivnoj ceni od 2.990 dinara biće u prodaji do 10. decembra, a posle toga će koštati 3.990 dinara

BEOGRAD - Za koncert grupe Dipeš Mod (Depeche Mode), 19. maja na beogradskom Ušću, za četiri sedmice prodato je 10.000 ulaznica.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 2.990 dinara biće u prodaji do 10. decembra. Nakon toga cena za parter iznosiće 3.990 dinara, a dostupan je i ograničen broj ulaznica za fan pit po ceni od 5.990 dinara i VIP ulaznice od 9.900 dinara.

U Beograd će doći obožavaoci "Depeche Mode" iz celog sveta. Ulaznice za koncert već su kupili fanovi iz Norveške, Austrije, Rusije, Grčke, Velike Britanije, Amerike, Nemačke, Francuske, Izraela, iz svih zemalja bivše Jugoslavije, kao i iz Bugarske, Mađarske i Rumunije.

Publika u Srbiji prvi put će imati priliku da čuje Dejva Gahana, čiji stil pevanja je, baš kao i prepoznatljivi zvuk "Depeche Mode", uticao na mnoge muzičare, ali i na generacije ljubitelja pop muzike.

"Volim nastupe uživo. Volim kontakt sa publikom na koncertima, izvođenje pesama prvi put, svu tu ubrzanu energiju i izazove koji idu uz to. I dalje to volim više nego bilo koji drugi aspekt onoga što radimo, da budem iskren", izjavio je Gahan.

Bend je za april sledeće godine najavio izlazak novog albuma, tako da će publika u Srbiji čuti nove pesme, ali i čuvene hitove poput "Enjoy the Silence", "Personal Jesus", "Just Can"t Get Enough", "It"s No Good", "Dream On"...

Ulaznice za koncert u Srbiji su među najpristupačnijim na turneji, a za domaću publiku obezbeđena je i posebna promotivna cena zbog otkazivanja koncerta 2009. godine.

http://www.youtube.com/watch?v=k2xUMiUrCs8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track