ŠAŠAVO: Matori ljudi, a nose pelene i cucle

Odrasli klipani

ŠAŠAVO: Matori ljudi, a nose pelene i cucle

Stil -
Odrasle bebe spavaju u krevecu, hrane se iz flašice i žele da se drugi prema njima ponašaju kao da su prave male bebe
1 / 7

Izgleda potpuno šašavo. Odrasli ljudi umislili su da su bebe i tako se ponašaju. Spavaju u krevecu, nose pelene, cuclaju, hrane se iz flašice i sve što žele jeste da ih i drugi tako vide. Oni su naime svesni činjenice da ih društvo osuđuje i povezuje s pedofilom. Međutim, oni ito nisu nego samo žele da budu deca. Da se pogrešno ne shvati, oni ne žele da budu sa decom već da to i budu.Kako su rekli u emisiji koja je prikazana na Kanalu 4 oni žele da pobegnu od obaveza koje imaju odrasli ljudi. Tvrde da im dečje igračke pomažu da se opuste.

"Povratak u detinjstvo, menjanje pelena i hranjenje na flašicu i to nam ne donosi nikakvo seksualno zadovoljstvo. Mi samo želimo da kontrolu prepustimo drugima i tako pobegnemo od pritiska svakodnevnog života", kažu.

Derek, jedan od "odraslih beba", kaže da čim obuče pelenu vrati se u vreme u kojem nije imao nikakvih briga. U najavi filma vide se "odrasle bebe" koje pokazuju svoju sobu za igru. Jedna žena je snimljena kako se ljulja na konjiću.

U dokumentarcu se tvrdi kako u SAD i Velikoj Britaniji trenutno ima između 200.000 i 500.000 "odraslih beba". Kada je snimatelj jednu od njih pitao koliko godina ima, "beba" mu je odgovorila: "Ne znam, ali možda tatica zna".

http://www.youtube.com/watch?v=aISPyZJAlWI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track