Reporterki uleteo duh u kadar

Zona sumraka

Reporterki uleteo duh u kadar

Stil -
Dok su snimali reportažu o ukletoj kući u kojoj je moguće videti čak 12 duhova jedan od njih je želeo da se uslika

Kuća Mirtles je poznata u SAD kao jedna od najukletijih kuća u SAD. U njoj je navodno moguće videti čak 12 različitih duša koje nisu napustile ovaj svetVanesa Bolano, novinarka TV WGNO, veruje da su kamere snimile duha iza njenih leđa dok je radila prilog o kući. "Kamerman i ja nismo ništa primetili dok smo radili reportažu. Taj neobičan detalj smo zapazili tek u montaži", naglasila je Vanesa Bolano.

Ukleta kuća je otvorena za turiste i mnogi mogu da dožive paranormalna iskustva.Kuću je 1796. godine sagradio general Dejvid Bredford, a u njoj navodno "živi" čak dvanaest duhova.Najčešće se navodno pojavljuje duh Kloi, ropkinja koja je obešena pod optužbom da je ubila dvoje dece, baš kao i stradali mališani koje je i danas moguće videti kako se igraju na verandi.

Tu je i Vilijam Dru Vinter, pravnik koji je ubijen ispred kuće, ali je iskrvario dok se pokušavao popeti na drugi sprat. Legenda kaže da se njegovi koraci na stepenicama još uvijek čuju. U kući su zarobljene i duše mnogih drugih robova, vojnika i bivših stanara..

Koji se od navedenih duhova pojavio novinarka nije sigurna.

http://www.youtube.com/watch?v=luJUjvmi0Bg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track