Najluđa noć na svetskim trgovima

Novogodišnja putovanja

Najluđa noć na svetskim trgovima

Stil -
Nova godina samo što nije stigla, pa je odlična prilika da posetite neke od svetskih gradova. Preporuka agencije „Big Blue“ su Dubai, Madrid i Pariz
1 / 4

Dubai 955 €Dubai je destinacija o kojoj je svako od nas bar jednom maštao. Ovaj prelepi grad je kombinacija tradicije koja se neguje, moderne arhitekture s primesama Orijenta, najsavremenijih tehnoloških dostignuća i bogatstava i luksuza koji se ponosno prikazuju svuda. Država-grad izlazi na more, a obala je ukrašena najluksuznijim hotelima, koji poseduju duge peščane plaže. Administrativni, turistički i šoping centar nije samo jedna tačka, već je grad podeljen na zone, a svaka je celina za sebe. Dubai je destinacija gde svako može proživeti svoje najmaštovitije snove. „Big Blue“ je za sve zainteresovane pripremio ponudu za doček Nove godine, koja obuhvata - avionski prevoz sa uračunatim taksama, šest noćenja s doručkom u hotelu „Sun & Sands Downtown 3*“ po ceni od 955 evra, a polazak je 30.12.2012.Naravno, luksuz je zagarantovan jer Dubai je mesto gde počinju snovi.

Pariz 599 €Grad svetlosti, prepoznatljiv po Ajfelovom tornju, najlepšoj aveniji Šanzelize, muzeju Luvr, Trijumfalnoj kapiji, trgu Konkord, dvorcu Versaj, Operi, kabareima Mulen Ružu, Lidu i Krejzi horsu, kulturnom centru Pompidu, Bogorodičnoj crkvi, kuli Monparnas... Više od 30 mostova, 400 crkava, Monmartr - slikarska meka, i Pigal - najživlja četvrt sa burnim noćnim životom, više od 60.000 restorana, čine Pariz gradom umetnosti i mode, nezaboravnim stecištem turista, koje tokom cele godine pohode ovaj prelepi grad. Za Pariz se vezuju parfemi, vina, konjak, fascinantna kuhinja, stotinu i više kilometara metroa i ko zna koliko još u svetskim razmerama poznatih pojmova.Pariz je grad koji nikada nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Proverite i vi zašto je to tako. Agencija „Big Blue“ izdvaja aranžman za doček Nove godine sa uračunatim avionskim prevozom i četiri noći na bazi noćenja s doručkom u hotelu „Grand De Huvre 3*“, koji ima idealan položaj - samo je na 100 m od robnih kuća, 250 m od trga Opera, 400 m od trga Konkord i Jelisejskih polja. Cena aranžmana u ovom hotelu je od 599 evra, a polazak je 29.12.2012. godine. Takođe su u ponudi hoteli sa četiri i pet zvezdica.Madrid 539 €Prestonica Španije, treća po veličini u Evropskoj uniji. Na ulazu vas dočekuju klasične stambene četvrti s dugim zgradama koje se kriju iza drvoreda. U srcu je Placa Major (Plaza Mayor), ranije poprište borbi s bikovima, a sada utočište šetača koji uživaju u baštama mnogobrojnih kafića. Najveća zgrada je Kraljevska palata, rezidencija kralja Španije, sa više od stotinu soba. Nipošto ne smete propustiti posetu čuvenom muzeju Prado, koji je deo „zlatne trojke“ uz Reina Sofiju i Tisen Bornomicu. „Big Blue“ je za sve svoje putnike pripremio aranžman za doček Nove godine u ovom prelepom gradu. U ponudi su hoteli sa tri, četiri i pet zvezda koji su pozicionirani u srcu grada, cene aranžmana su od 539 evra, polazak je 30.12.2012. godine, a u cenu je uračunat i avionski prevoz.

Da se pamti!Novu 2013. godinu dočekaćemo za jedanaest dana i svi se već uveliko pripremamo za tu proslavu. Staru godinu neki će ispratiti u svom domu, u krugu porodice, ali je veliki broj onih koji žele da se za praznike dobro provedu i da im ta najluđa noć bude nezaboravna, pa ovih dana pažljivo biraju destinacije na koje će da odu. Evo gde su dočeci garantovano najlepši na svetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track