Za dugotrajnu šminku u novogodišnjoj noći

Savet

Za dugotrajnu šminku u novogodišnjoj noći

Stil -
Puder u prahu obavezan je ako želite da šminka dugo traje, naročito ga dobro stavite na T-zonu

Saveti kako da vam šminka traje u novogodišnjoj noći♦ Krema

Krema je obavezna pre nanošenja šminke i najbolje je da stavite hidrantnu kremu koja će koži dati vlagu i to pola sata pre nanošenja šminke da bi koža imala vremena da je upije. Ne stavljajte kremu koju niste koristili ranije, jer nikada ne znate kako se uklapa sa šminkom i kako će lice odreagovati.Prajmer ili baza Ide preko kreme, a ispod pudera. Postoje baze za različite tipove kože, ali je matirajući prajmer najpotrebniji masnoj koži koja ima običaj da "pojede" šminku. Zato je bitno sprečiti prekomerno lučenje masnoće nanošenjem prajmera. ♦ Prah puder

Puder u prahu obavezan je ako želite da šminka dugo traje. Naročito ga dobro stavite na T-zonu, jer on upija masnoću s lica i samim tim čini da šminka bolje stoji i duže traje.

♦ Oči

Da bi šminka trajala na očima i da se senka ne bi nakupljala u prevojima kapaka obavezno stavite korektor na kapke, a zatim puder u prahu pre nanošenja senki.

♦ Usne

Posle nanošenja ruža prislonite papirnu maramicu na usne, a zatim nanesite još jedan sloj ruža. Nakon toga prislonite opet maramicu, a zatim uzmite veliku četku za puder u prahu, umočite je u puder i pređite preko maramice koja vam je na usnama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track