Keti Peri miljenica publike

Pipls čojs

Keti Peri miljenica publike

Stil -
Pevačica je kući odnela četiri trofeja magazina, uključujući i onaj za omiljenu umetnicu i omiljenu pop umetnicu

LOS ANĐELES - Postapokalitpični film "Igre gladi" bio je veliki pobednik na dodeli Pipls čojs nagrada, pokupivši pet trofeja, uključujući i onaj za omiljeni film godine, dok je pevačica Kejti Peti ponovo pobedila u mužičkim kategorijama.Oko 475 miliona obožavalaca glasalo je na sajtu Pipls čojsa za pobednike u više od 40 kategorija koje obuhvataju film, televiziju i muziku.

Film "Igre gladi" zasnovana na trilogiji romana Suzan Kolins potukao je tako "Osvetnike", "Čudesnog Spajdermena", "Uspon mračnog viteza" i "Snežanu i lovca" u trci za nagradu omiljenog filma.

Dženifer Lorens, koja igra glavnu junakinju u "Igrama gladi" proglašena je za najomiljeniju glumicu u konkurenciji Mile Kunis, Eme Stoun, En Hatvej i Skarlet Johanson.

"Igre gladi" takođe su proglašene za omiljeni akcioni film i omiljenu filmsku franšizu, dok Lorensova, Džoš Hačerson i Lijam Hemsvort imaju "najbolju hemiju" na velikom platnu.

Nagrade publike, Pipls čojs, prve su u holivudskoj sezoni nagrada, ali za razliku od Oskara ili Zlatnih globusa, pobednike ovde biraju obožavaoci.

"Osvetnici", koji su bili nominovani u osam kategorija, ipak nisu ostali skroz praznih ruku. Robert Dauni Džunior proglašen je za omiljenog akcionog glumca za ulogu Ajron Mena, prenose agencije.

Kada je reč o komediji, Adam Sendler je omiljeni komičar dok je Dženifer Aniston omiljena komičarka.Za najbolju dramsku ulogu nagradu je dobila Ema Votson za rolu u filmu "The Perks of Being a Wallflower". Isti film je proglašen omiljenom dramom, dok je "Meda Ted" omiljena komedija.

Keti Peri je sinoć kući odnela četiri trofeja, uključujući i onaj za omiljenu umetnicu i omiljenu pop umetnicu. Za omiljenu kantri zvezdu proglašena je Tejlor Svift.

Za omiljeni bend izabrana je dečačka grupa "Maroon 5" mahom zahvaljujući popularnosti pevača Adama Levina koji je sudija u takmičenju "The Voice" (Glas).Kada je reč o televiziji, "Štreberi" su omiljena komedija a "Uvod u anatomiju" omiljena drama.

Elen Pompeo iz "Uvoda" i Nejtan Filion iz "Kasla" omiljeni su glumci u dramskim serijama dok su u komedijama omiljene zvezde "Glija" Lea Mišel i Kris Kolfer.Sandra Bulok proglašena je za omiljenog humanitarca zbog njenog rada sa žrtvama uragana Katrine u Nju Orleansu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track