Natali Vud pretučena pre davljenja?!

Zavera veka

Natali Vud pretučena pre davljenja?!

Stil -
Lokacije modrica, količina modrica, nedostatak traume glave ili momdrica na licu podržavaju teoriju da su modrice nastale pre nego što je upala u vodu, navodi se u izveštaju

LOS ANĐELES - Holivudska glumica Natali Vud imala je modrice po rukama i ogrebotine na vratu kada je njeno telo izvučeno iz Pacifika 1981. godine što bi moglo da znači da je bila povređena pre nego što je upala u vodu, piše u izveštaju losanđeleskog sudskog veštaka.

U izveštaju, koji je danas objavljen, a napisan u junu prošle godine, navodi se i da ne postoji dovoljno dokaza koji bi ukazali da njena smrt definitivno "nije nesreća".

Telo zvezde filma "Priča sa zapadne strane" pronađeno je u vodama u blizini ostrva Santa Katalina 1981. godine posle noći pijančenja na ostrvu i jahti sa suprugom, TV glumcem Robertom Vagnerom i glumcem Kristoferom Vokenom.

Slučaj je decenijama povod različitih teorija zavere, a policija u Los Anđelesu je ponovo otvorila istragu njene smrti 2011. U junu 2012. zvaničnici su smrtovnicu Vudove izmenili i naveli da je uzrok smrti "davljenje i drugi neutvrđeni faktori".

Prevobitan uzrok smrti bilo je slučajno davljenje. Izmena je uvedena posle dokumenta na 10 strana koji je dodatak originalnoj autopsiji kojom je utvrđeno da je Vudova umrla ubrzo pošto je upala u vodu, prenose agencije.

"Lokacije modrica, količina modrica, nedostatak traume glave ili momdrica na licu podržavaju teoriju da su modrice nastale pre nego što je upala u vodu", navodi se u izveštaju.

"Sudski veštak nije bio u mogućnosti da isključi nenasilan, neplaniran ulazak u vodu... Pošto postoji mnogo pitanja bez odgovora a malo dodatnih dokaza, ovaj veštak smatra da bi uzrok smrti trebalo da ostane neodređen", dodaje se u izveštaju.

Portparol policije rekao je da je slučaj i dalje otvoren, ali je odbio da govori o eventualnim novim dokazima. Policija je navela da ni Vagner i Voken nisu osumnjičeni.

Natali Vud igrala je sa Džejmsom Dinom u klasiku iz 1955. "Buntovnik bez razloga", mjuziklu "Priča sa zapadne strane" i drami "Sjaj u travi".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track