Koka Kola skida kilograme

Kampanja

Koka Kola skida kilograme

Stil -
Plesom, smejanjem i šetnjom psa može se brzo sagoreti 140 kalorija, koliko se unese konzumiranjem jedne limenke Koka-Kole

NJUJORK - Jedna od najmoćnijih kompanija za proizvodnju bezalkoholnih pića, Koka-Kola (Coca-Cola), prvi put u istoriji uključila se u rešavanje rastućeg problema u svetu - gojaznosti.Kompanija je u ponedeljak počela da emituje dvominutni spot na CNN-u, Foks Njuzu (Fox News) i MSNBC-u, sa ciljem da da doprinos intenziviranju debate o javnom zdravlju.

U spotu, pod sloganom "Coming Together", ističe se portfolio više od 650 proizvoda Koka-Kole među kojima je preko 180 nisko kaloričnih i napitaka bez kalorija, prenosi AP.

U dvominutnoj TV reklami, kompanija sugeriše načine koji mogu pomoći da se brzo sagori 140 kalorija, koliko se unese konzumiranjem jedne limenke Koka-Kole, kao što su ples, smejanje, šetanje psa i slično.

Pored toga, kampanja ima za cilj i da razbije predrasude da u jednoj limenci napitka ima i do 900 kalorija.

Dnevni list Los Anđeles Tajms piše u današnjem broju da je Koka-Kola, "kompanija koja je niz godina na meti kritičara napitaka koji sadrže šećer", uzela termin u prajm-tajmu na televizijama kako bi "emitovala priznanje o svojoj ulozi u gojenju Amerikanaca, i kako bi se odbranila".

http://www.youtube.com/watch?v=Xw0lIRUaxOU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track