Stvari koje svima dobro stoje

Stvari koje svima dobro stoje

Stil -
Svaka dama u svom ormanu mora imati belu košulju, elegantan kaput, cipele sa visokom štiklom i kvalitetnu kožnu torbu

Ne žalite novac za kvalitetnu stvar.Bez obzira na vaš modni stil i ukus, postoje određeni odevni predmeti i modni dodaci koji jednostavno pristaju svima. Oni su uglavnom bezvremenski i veoma se lako uklapaju u svačiji modni stil. Pogledajte kojih to 12 odevnih predmeta morate imati u svom ormaru....♦ Elegantan kaput komad je garderobe potreban svakoj ženi. Možete se odlučiti za klasični, crni, a ako želite da privučete pažnju, izaberite neki jarke boje.

♦ Crne salonke svaku ženu čine seksepilnom jer izdužuju figuru. Možete da ih nosite uz nekoliko odevnih kombinacija, od klasičnih dnevnih, do onih večernjih, kada želite da budete malo elegantniji.

♦ Naočare za sunce detalj su koji svaka žena mora imati, ali pazite da odgovaraju vašem obliku lica.

♦ Efektna ogrlica naglašava svaku odevnu kombinaciju, bilo da je nosite uz trendi haljinu, klasičnu košulju ili sasvim običnu majicu.♦ Prirodna boja kose svakoj ženi najbolje stoji jer je zdravija i negovanija od farbane. Ali ukoliko ste već odlučili da joj promenite boju, izaberite nijansu koja je najsličnija vašoj prirodnoj boji.

♦ Crveni ruž pristaje svim damama - važno je samo da odaberete pravu nijansu. Svaka odevna kombinacija s crvenim ružem izgleda veoma seksi.♦ Haljina na preklop jedna je od retkih haljina koja pristaje svakom obliku tela. Sve što treba da uradite jeste da odaberete dužinu koja vam odgovara. Najsigurniji izbor je ona dužine do kolena.

♦ Dobra torba mnogo govori o stilu svake dame. Bolje je imati jednu kvalitetnu kožnu, nego nekoliko jeftinih kopija od skaja koje ne izgledaju dobro.

Crni sakoCrni sako u kombinaciji s elegantnim pantalonama ili uskom suknjom najbolji je izbor za poslovni dres-kod, a za nešto opušteniji izgled možete ga kombinovati uz belu majicu i farmerke.

Bela košuljaKlasična bela košulja uvek će vam dati dozu elegancije i sa njom jednostavno nema greške, a možete je kombinovati uz suknje, pantalone i obične farmerke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track