Šta vam komšije nikad neće reći

Sve vide i sve čuju

Šta vam komšije nikad neće reći

Stil -
Iako se u brojnim situacijama možete osloniti na ljude koji žive u blizini, neke stvari koje im smetaju nikada vam neće pomenuti

Dobar komšija zlata vredi!Dobri odnosi s komšilukom izuzetno su važni iz više razloga. Osim što ćete imati nekoga da vam pripazi kuću dok niste tu, imaćete i društvo za ispijanje kafice i povremeno tračarenje. Međutim, ma koliko to sve bilo lepo, postoje stvari koje vam komšije misle ili rade iza leđa, a koje vam nikada neće priznati.Ponekad vam uzmu novineOvo nije vredno neke veće rasprave, jednostavno se, ako ste pretplaćeni na neke novine, pobrinite da znate kada tačno stižu i uputite se prema poštanskom sandučetu pre njih.

Kroz zidove čuju skoro sve

Ovo se odnosi na one koji žive u zgradi. Zidovi su tanki, pa su vaše komšije sigurno čule poneku svađu ili strastveni seks. Nemojte biti bezobzirni (naročito kada je ovo drugo u pitanju) - ne mora cela zgrada da zapali cigaretu od sreće kada završite s ovom radnjom.

I oni imaju problema sa bubama

Ovo je već malo ozbiljnija situacija i informacija koju bi trebalo da znate da biste se svi zajedno zaštitili, ali vam to komšije od sramote sigurno neće sami otkriti.

Smrdi im kuhinja

Ovo se najčešće dešava u zgradama, u kojima ponekad tačno možete osetiti šta je toga dana na meniju vaših komšija. Miris ne mora uvek da vam se sviđa, ali nemojte im zbog toga prigovarati. Verujte, neće ni oni vama kada se hodnikom proširi miris sarme ili dinstanog luka.

Uveče vam vire kroz prozor

Rešenje za ovaj problem su tamnije zavese ili roletne, jer postoji dobra šansa da vaše komšije uveče, kada upalite svetlo, iza zavese virkaju mnogo više nego što pretpostavljate.

Kradu vam internet

Uveli ste bežični internet, ali je protok užasno slab. Komšije koje ga kraduckaju sigurno vam neće priznati da besplatno surfuju internetom zahvaljujući vama. Ako vam to predstavlja problem, samo promenite lozinku.

Ne misle da je vaše dete slatkoVaše komšije sigurno neće biti oduševljene zbog deteta koje plače celu noć ili koje stalno vrišti u hodniku ili ispred zgrade. Ipak, teško da će vam prigovoriti zbog toga. Zato i vi malo povedite računa, jer niko ne voli uznemiravanje u sopstvenom domu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track