SKANDAL: Sulejmanova žena počupala Hurem

Tuča na snimanju

SKANDAL: Sulejmanova žena počupala Hurem

Stil -
Berguzar je zahtevala da prisustvuje snimanju ljubavnih scena, i kad joj je prekipelo, došlo je do incidenta

Zakonita supruga glumca Halit Ergenča, popularnog sultana Sulejmana, turska glumica Berguzar Korel prekinula je snimanje serije "Sulejman Veličanstveni", jer nije mogla da podnese strasne poljupce koje je njen muž razmjenjivao s Hurem, tačnije glumicom Merijem Uzerli.

Serija Šeherezada je polako pala u zaborav, a njeno mesto u srcima gledalaca zauzela je nova lepotica, crvenokosa Hurem, koju glumi Merijem Uzerli. Između Šeherezade u jednoj seriji i Hurem u drugoj seriji stoji jedan čovek. Glumac Halit Ergenč.

Sve bi bilo u redu da u stvarnom životu Halit Ergenč nije suprug Berguzar Korel. Berguzar nije mogla da istrpi Merijem na snimanju ljubavnih scena u kojima Sulejman i Hurem međusobno razmenjuju poljupce i milovanja.

Berguzar je zahtevala da prisustvuje snimanju takvih scena, i kad joj je prekipelo, došlo je do incidenta. Ljubomorna Berguzar napala je Merijm Uzerli i snimanje je moralo da se prekine.

„Upala je na snimanje i povukla Merijem za rame, uhvativši je pritom i za kosu. Počela je da psuje i da je čupa, Uzerli je vrištala, a Halit je počeo da urla na svoju ženu, pokušavajući da ih razdvoji. Po svemu sudeći, on više ne želi da toleriše ispade ljubomorne supruge. U studiju je nastao haos, snimanje je prekinuto, a samo zbog Halita, reditelj nije naglavačke izbacio Berguzar“, napisao je turski list Haberler.To je bilo po treći put da Berguzar prekida snimanje. Merijem je, u stilu Hurem, kolegi Halitu preporučila da sledeći put pre snimanja kod kuće veže ženu, aludirajući na to da je poprilično ljubomorna.

Paralelno sa snimanjem epizoda Sulejmana Veličanstvenog, turski mediji su počeli da pišu i o problemima u njihovom naizgled skladnom braku, jer je Berguzar, navodno, bila ljubomorna na ljubavne scene koje je njen suprug snimao s kolegicom Merijem Uzerli. Merijem je pozvala Berguzar na razgovor uz čaj, ali joj ona još nije odgovorila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track