PANIKA U HOLIVUDU: Zaplenjeno 1.500 falsifikovanih Hermes torbi

PANIKA U HOLIVUDU: Zaplenjeno 1.500 falsifikovanih Hermes torbi

Stil -
Hiljade falsifikovanih torbi koje su zaplenjene u Los Anđelesu prošlog meseca vrede skoro 10 miliona funti

Hiljade falsifikovanih Hermes torbi koje su zaplenjene u Los Anđelesu prošlog meseca prema proceni stručnjaka vrede skoro 10 miliona funti.

Carinici su otkrili da dve pošiljke iz Kine kriju preko 1.500 lažnjaka. Ovo je veliki udar na inače visok stepen zaštite intelektualne svojine kako kompanije tako i pojedinaca. Širenje falsifikovanih luksuznih tašni utiče na nacionalnu ekonomiju zemlje, pa je zbog toga od izuzetne važnosti sprečavanje ovakvih dela. Falsifikatori još nisu otkriveni.

Ovo nije jedini problemi koji ovih dana potresa čuvenu modnu kuću Hermes. Naime, nemačka televizijska kuća Ante se sprema da prikaže dokumentarni film "Hercules versus Hermes " o Patrick Guerrand-Hermccsz.

Prema presudi suda sporni momenti oko vlasništva zemljišta u Maroku, koji su prikazani u pojedinim scenama, moraju da budu isečeni zbog zaštite privatnosti lokalnih porodica. Da li će film biti prikazan u celosti ili će sudska presuda biti ispoštovana, ostaje da se vidi.Dok se čeka razrešenje ove dve situacije, niko iz Hermesa nije bio raspoložen da da komentar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track