Srpkinja Jelena Savić novo lice brenda Ajsberg
Foto: Viva Model

Svetska, a naša

Srpkinja Jelena Savić novo lice brenda Ajsberg

Stil -
Lepa Beograđanka, koja je ostavila snažan utisak na modne magove iz tima poznatog brenda, smatra da je konkurencija velika i da je za uspeh neophodna harizma koja će devojku izdvojiti od ostalih

Jelena Savić, manekenka modne agencije "Forma Viva", nastavlja da niže uspehe na milanskoj modnoj sceni.

Nakon zapaženog angažmana sa modnim dvojcem Din i Den Katen, osnivačima brenda "Dsquared2", mlada zvezda ostvarila je veliki uspeh radeći za "Iceberg".

Lepa Beograđanka, koja je ostavila snažan utisak na modne magove iz tima poznatog brenda, smatra da je konkurencija velika i da je za uspeh neophodna harizma koja će devojku izdvojiti od ostalih.

"Upornost, istrajnost i harizma često su presudni faktori za dobijanje posla u inostranstvu. Uživala sam radeći za Iceberg, oni su vrhunski profesionalci i to iskustvo smatram važnom stavkom u mojoj modnoj biografiji", rekla je Jelena i pozvala sve zainteresovane devojke i mladiće da dođu na selekcioni kasting za nova lica njene matične agencije "Forma Viva" koji će se održati 17. marta u 13h u hotelu Moskva u Beogradu, u Kraljevu i Čačku, a dan ranije u Valjevu i Loznici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track