Svi vole police

Svi vole police

Stil -
Uz malo veštine i kreativnosti, sami možete napraviti ovaj zanimljivi komad nameštaja

Budite maštoviti.Police su neizostavan deo svakog enterijera, a mogu se postaviti u kuhinji, dnevnom boravku, spavaćoj sobi, kupatilu... ukratko - u bilo kojoj prostoriji u domu. Na ovaj jednostavni komad nameštaja možete staviti knjige, igračke, cveće, šoljice, posude sa začinima. O dizajnu i mogućnostima njihovog izgleda nema smisla previše govoriti, jer dizajneri danas svakog dana za njih osmišljavaju nove oblike i dizajn.

Iskoristite drvene gajbe

Od drvenih gajbi (onih za voće ili vino) možete napraviti veoma zanimljivu kompoziciju polica koje će biti na podu, a oni veštiji gajbe mogu pričvrstiti na zid. Izuzetno lep efekat možete postići ako njihovu unutrašnjost ukrasite tapetama sa šarenim uzorcima.

I (stare) merdevine mogu da posluže

Ovo je veoma praktična vrsta polica, posebno ako ste podstanar i ne smete da bušite zidove u stanu. Danas na tržištu postoje razne prenosive police, ali zašto ih kupovati kad možete da budete kreativni i da ih sami napravite od starih merdevina. Izgledaju čarobno u svakom enterijeru i daju jedan opušten i umetnički ugođaj.

Pregradite zid

Zašto gubiti prostor na običan zid ako ga možete pregraditi policama? Osim što je ovakva pregrada izuzetno praktična, ona omogućava protok vazduha i prirodnog svetla u prostoriju i čini je mnogo većom. Ovakva pregrada posebno je praktična u enterijerima male kvadrature u kojima je svaki komadić prostora vrlo važan i dragocen, a možete ih postaviti i u velikim prostorijama, naročito ako u njima želite da napravite nekoliko zona. Ovde se možete poigrati dizajnom i bojama, police mogu biti veličine od poda do plafona, ali i niže varijante će lepo vizuelno ograditi prostor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track