OTKRIJTE GA: Kakav na vešu takav na delu
Foto: Rojters

OTKRIJTE GA: Kakav na vešu takav na delu

Stil -
Klasične bokserice, prema psiholozima, nose muževni muškarci koji se previše ne osvrću na modu, ali uprkos tome paze na svoj izgled

O ženskom donjem vešu ispisano je pravo malo more članaka, analiza, napravljeno galerija i viceva da im se i broja ne zna.

Ali, i muškarci nose donji veš, preciznije gaće, i ako se po ženskom donjem rublju može nešto zaključiti o ponosnoj vlasnici, jednako se može napraviti i za jači pol.

Tako klasične bokserice, prema psiholozima, nose muževni muškarci koji se previše ne osvrću na modu, ali uprkos tome paze na svoj izgled.

Iako imaju "kulerski" stav u životu, na početku veze su vrlo džentlmenski nastrojeni.

Slip bokserice omiljeno su donje rublje muškaraca koji su sigurni u sebe i vode račune o trendovima. Ovakvi muškarci vole da šarmiraju žene i impresioniraju ih modernim oblačenjem. Naravno, sve to ide uz uspešnu karijeru i život, razvijenu kulturu i najčešće poreklo iz viših slojeva društva.

Slip gaćice nose muškarci koji su ili potpuno van modnih tokova ili im mama i dalje kupuje donje rublje. To su jednostavni i introvertirani tipovi koje moda apsolutno ne zanima. Ipak, izaći s njim je pravo zadovoljstvo jer zna kako se ponaša prema dami u društvu, iako u krevetu nije baš nešto posebno.

Ako vaš muškarac nosi tange, razmislite dobro još jednom o svim njegovim postupcima i procenite igra li on i dalje za hetero tim ili je ipak izašao iz ormara. Ne mora nužno da budei naklonjen svom polu, ali da voli neke nastrane igrice, voli sigurno. To su moderni tipovi, uvek otvoreni za nove stvari, ali uz pravu ženu mogu se smiriti i biti sjajni muževi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track