Policija razbija Fejsbuk žurke!

Lude žurke preko iventa

Policija razbija Fejsbuk žurke!

Tech -
Na ove ilegalne žurkama često dođe na hiljade tinejdžera, jer su piće i droga besplatni i ima ih u ogromnim količinama, a policija preko posebnog odeljenja pokušava da im stane u kraj

Američki tinejdžeri po uzoru na film Prodject X organizuju lude žurke preko iventa (event) na Fejsbuku, na kojima se dešavaju prave bahanalije. Ovakve žurke su i ranije bile organizovane po Americi, ali su postale pravi hit posle ovog filma. Organizatori su napravili su čak i promo video materijal namenjen šerovanju i promociji na društvenoj mreži FB. Na ove ilegalne žurke često dođe na hiljade tinejdžera, jer su piće i droga besplatni i ima ih u ogromnim količinama. Žurke su skoro uvek otmu kontroli, a mnoge se završe tučama, uništavajem kuće, pa čak i ubistvima. Organizuju se prave orgije, gde se devojčice od samo 14-15 godina upuštaju u seks i to često sa više tinejdžera odjednom.

Policija na sve načine pokušava da stane u kraj ovakvom nasilnom zabavljanju, na kojima se pored opijanja, droge, seks, nasilnog ponašanja dešavaju i ubistva. Organizovali su posebna odeljenja zaduženo za praćenje aktivnosti na FB. Pronalaze mesto gde se sprema velika zabava, upadaju na žurke, želeći da prekinu zabavu pre nego što ne dođe do nasilja. Roditelji i komšije presrećni su zbog policijske borbe sa ilegalnim žurkama, jer sami ne mogu da stanu na kraj petnaestogodišnjacima koji na svoju ruku organizuju te lude zabave.

Međutim, čim se lokacija otkrije i rasteraju ih, odmah se preko Fejzbuka organizuje se druga žurka u samom kraju. Ove žurke postale su jako popularne u SAD posle filma Project X, iako su i ranije postojale. Film govori o tri kalifornijska srednjoškolca koji pokušavaju da postanu popularni organizujući veliku zabavu, koja se međutim otrgla kontroli i kuća je izgorela.

http://www.youtube.com/watch?v=FvbMfHj63_c
http://www.youtube.com/watch?v=8wYQFXrrMwg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track