KO JOŠ KRIJE ZLATO ISPOD KADE? Vodoinstalateri u kupatilu pronašli sakriven svetlucavi predmet
Foto: Profimedia

Sasvim slučajno

KO JOŠ KRIJE ZLATO ISPOD KADE? Vodoinstalateri u kupatilu pronašli sakriven svetlucavi predmet

Zanimljivosti -
Alif Babul i njegov šegrt Din Materi, renovirali su kupatilo u jednoj kući u Kalgariju, kada je Materi sasvim slučajno pronašao skriven predmet.
Ilustracija (Foto:Profimedia)
Ilustracija (Foto:Profimedia)

“Video sam svetlucav predmet na zemlji, ali sam mislio da je to samo bakar”, rekao je vodoinstalater Materi i dodao da je ipak uzeo lopatu jer je hteo da proveri o čemu je reč. On je Iskopao zlatnu polugu koja prema procenama stručnjaka vredi oko 50.000 dolara.

"Ko još krije zlato ispod kade. To je ludost, zar ne?", rekao je Babul koji veruje da su vlasnici sakrili zlatnu polugu ispod đakuzija iz nepoznatog razloga.

"Sa suprugom sam vodio razgovor posle ovog događaja. Rekao sam joj, 'Ne znam da li je ovo dobra ili loša stvar, ali je ispravno ovako postupiti", rekao je Babul koji je odlučio da vrati zlatnu polugu vlasnicima.

“Bili smo veoma uzbuđeni kada smo pronašli zlatnu polugu, a zbog ekonomskog stanja nije nam bilo lako da odlučimo šta ćemo sa njom da uradimo. Ipak, vratili smo je vlasnicima jer je to bio ispavan postupak”, rekli su ovi pošteni radnici.

(Newser)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track