KADA JE RASTURIO POD U KUPATILU NIJE VEROVAO SVOJIM OČIMA: 2 nedelje kasnije promena je potpuna!
Foto: Hefty

Neverovatno!

KADA JE RASTURIO POD U KUPATILU NIJE VEROVAO SVOJIM OČIMA: 2 nedelje kasnije promena je potpuna!

Zanimljivosti -
Ovaj čovek je znao da nešto nije u redu sa njegovim tušem jer voda nije odlazila kako treba. Znao je da mora da napravi neke promene, pa je zgrabio svoj alat i bacio se na posao.

Neverovatno je kako jedan ovako mali projekat može da preraste u nešto ogromno!Koren problema bilo je lako naći. Odvod nije bio dobro nacentriran. Ovo nije bilo nešto što je moglo da se popravi sa malo silikona ili trake, pa je morao da "ode dublje".

Prvo je morao da pomeri tuš kabinu. Nije mogao da veruje šta je pronašao ispod. Morao je da zadrži vazduh jer je smrad bio...pa interesantan.

Čak i za nekoga ko ne zna ništa o vodovodnim instalacijama može da shvati da slivnik i cevi više nisu povezani. Voda se skupljala u maloj rupi godinama. Rezultat? Prljavština i buđ sve dokle pogled seže.

Znao je da ne može da ostvari stvari tako, pa je stavio na sebe svoju borbenu opremu (masku za disanje i naočare) i uzeo električnu testeru u svoje ruke.

On je uklonio sve zidove oko tuš kabine.

A kada je već bio u poslu do guše, rešio je da sredi i ostatak kupatila. Sklonio je i lavabo i toalet. Bravo!

Kada je rasturio celo kupatilo, instalirao je potpuno novi sistem za grejanje. Nije mogao da priušti podno grejanje sa svojim budžetom, ali pronašao je stare cevi za grejanje u podrumu koje su bile savršene!

Većina novca bila je potrošena na pločice u kupatilu. Baš je želeo nešto moderno, pa je izabrao male, sive kamene pločice.

Izvan dela tuša, originalni zid od cigli bio je u dobrom stanju, pa je rešio samo da okreči i to u belu boju. Malo novog osvetljenja je obezbedilo perfektnu stvar.

Zatim je na red došla izolacija i potpuno nova tuš kabina. Ovoga puta nije bilo sumnje da je sve vodootporno - nema više mogućnosti da bilo šta izraste tamo dole.

Sloj gipsa i onda stvari mogu da postanu kreativne - a sad da pređemo na pločice!

Nekoliko finalnih stvari i dobio je potpuno novo kupatilo!

Stara keramika više nije odgovarala novom kupatilu, pa je morao da kupi novu. Iskoristio je neke pločice koje su mu ostale viška kako bi spojio kupatilo u celinu.

Ponosni otac i njegov odraz na vratima tuš kabine.

Izgleda lepo zar ne? Kao da pripada ndekom hotelu sa 5 zvezdica, a sve je počelo sa zapušenim odvodom. Bravo!

(Hefty, foto reddit/sixstyle)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track