(VIDEO) ISEKLA JE ANANAS I STAVILA GA JE U SAKSIJU: Ono što je izraslo učiniće vas jako ljubomornim!
Foto: Boredomtherapy

Ušteda!

(VIDEO) ISEKLA JE ANANAS I STAVILA GA JE U SAKSIJU: Ono što je izraslo učiniće vas jako ljubomornim!

Zanimljivosti -

Ananasi su najukusnije voće u celokupnoj piramidi hrane. Oni mogu da se stavljaju i u slatka i u slana jela i imaju puno esencijalnih vitamina, takođe.

Ipak, kupovina ovih luksuznih plodova može da bude vrlo skupa. Na sreću, postoji jedan jednostavan trik, koji kada se uradi ispravno, može da znači da više nikada nećete platiti kvalitet prirodno uzgajanih ananasa. Pogledajte!Prvo uzmite ananas!

Bilo koji ananas je u redu, a možete da ga nabaviti u svakom bolje opremljenom marketu.Sledeće, isecite ananasovu "krunu".

Isecite zajedno sa krunom i vrh ananasa, uključujući i oko jedan santimetar voćke ispod lišća. Iščupajte listove koji su se osušili i uklonite ostatke voća iz krune.

Onda zasadite krunu u saksiju punu zemlje.

Ako živite u toploj, tropskoj klimi, možete da zasadite ananas direktno u zemlju, ali ako ne, onda unutrašnjost kuće može da bude sasvim ok. Spustite krunu u zemlju, sa lišćem koje izvure i prekrijte bazu sa zemljom.To je to! Jedina stvar koja je preostala jeste da sačekate da izraste!

Ako živite u hladnijoj klimi, ne brinite, idalje možete da imate plodove anansa sve dok imaju dovoljno svetlosti u unutrašnjosti vašeg doma. Zar nije lako?

(Boredom Therapy)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track