OVU SLIKU JE FEJSBUK ZABRANIO: A iza nje se krije neverovatno dirljiva priča!
Foto: Facebook, Nalog Heder Viten (Heather Whitten)

Svaki roditelj bi to uradio

OVU SLIKU JE FEJSBUK ZABRANIO: A iza nje se krije neverovatno dirljiva priča!

Zanimljivosti -

Profesionalni fotograf Heder Viten zabeležila je trenutak kad su se njen suprug i sin zajedno tuširali i podelila je s prijateljima na Fejsbuku.

Mališan je u tom trenutku bio teško bolestan; imao je salmonelu, povraćao je i imao proliv i visoku temperaturu, pa ga je tata uzeo u naručje i seo s njim pod tuš ne bi li mu skinuo temperaturu i olakšao mu muke.

Međutim, Fejsbuk je fotografiju uklonio zbog "neprimerenog sadržaja".

#standupstripdown This was the image that I talked about in my interview with Rebecca last week. This was November...

Posted by Heather Whitten on Monday, May 2, 2016

"Ovo je bilo u novembru 2014. Foks je završio u Hitnoj pomoći zbog trovanja hranom i našli su mu salmonelu, iako nikad nismo otkrili gde ju je pokupio. Tomas je proveo sate s njim pod tušem pokušavajući da mu spusti temperaturu, a sve što je Foks izbacio iz sebe, bilo povraćanjem, bilo dijarejom, odmah se spiralo u slivnik.

To je bio vrlo snažan trenutak za nas roditelje. Uplašili smo se da nije nešto još gore od virusa, ali imali smo iskustva s jakim reakcijama pa smo se suzdržali.

Dok sam sedela s njima pod tušem, jednostavno su me preplavila osećanja zbog scene koja se odigravala preda mnom. Taj muškarac. Taj suprug, i partner, i otac. Bio je toliko strpljiv i pun ljubavi, i tako snažan s našim majušnim sinom u krilu. Tepao mu je da bi ga utešio, ponavljao mu da će sve biti u redu i da će se on brinuti o njemu, i sve je to i mislio", napisala je Heder.

Na ovoj fotografiji nema ničeg eksplicitnog, niti se može povezati sa zloupotrebom, pa je Heder razočarana što ljudi nisu stigli da pročitaju priču koja stoji iza nje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja