(FOTO) FOTKA KOJA JE ZBUNILA INTERNET: Vidite li čije su noge na slici?
Foto: Printskrin/Imgur

Optička varka

(FOTO) FOTKA KOJA JE ZBUNILA INTERNET: Vidite li čije su noge na slici?

Zanimljivosti -

Pogledajte dobro fotografiju zagrljenog para na plaži. Primećujete li nešto čudno? Ovaj je zagrljaj izazvao brojne diskusije na društvenim mrežama, jer mnogima nije jasno gde su se sakrile ženske noge, odnosno zašto muškarac ima tako uzak donji deo tela.

Zbunjujuću fotografiju na Imgur je postavio Reditov korisnik po imenu Blood_Reaper, a ona je u svega nekoliko dana prikupila više od 2 miliona pregleda. Uz to je izazvala velik broj komentara koji ne mogu da shvate ovu optičku iluziju.

"Gledam već 10 minuta u fotografiju i ništa mi nije jasno. Ma je li to neki gravitacijski trik?" zapitao se jedan od korisnika Imgura. Drugi je dodao "Ne sviđa mi se ovo, previše me boli glava", a treći komentarisao da je sigurno reč o Fotošopu.

Pomno gledanje fotografije otkriva da ipak nije u pitanju nikakva magija, već optička iluzija izazvana neobičnim uzrokom pantalona na muškarcu.

Muškarac nosi šorts do kolena u dve boje – crni materijal nalazi se na spolašnjem delu nogavica, a beli materijal je na unutrašnjoj strani. Osim glave i ruku, deo tamno plave suknje, od ženskog tela se na fotografiji vidi tek deo stopala i listova između muškarčevih raširenih nogu.

Foto: Printskrin/Imgur
Foto: Printskrin/Imgur

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track