(VIDEO) SKORO UMRO ČEKAJUĆI 10 dana čamio na aerodromu zbog devojke koju je upoznao na internetu
Foto: Printscreen

Ljubav nema granica

(VIDEO) SKORO UMRO ČEKAJUĆI 10 dana čamio na aerodromu zbog devojke koju je upoznao na internetu

Zanimljivosti -

Holanđanin Aleksander Piter Kirk (41) deset dana je proveo u čekaonici aerodroma u kineskom gradu Čangšeu devojku u koju se zaljubio preko interneta.

Devojka koju je nesrećnik čekao deset dana, na kraju se nije pojavila. Aleksander je od iscrpljenosti skoro umro pa je na kraju završio u bolnici priključen na infuziju.

Petnaest godina mlađu Kineskinju upoznao je dva meseca ranije na nekoj društvenoj mreži i bio je nestrpljv da je upozna i uživo. Jedino je znao da se devojka preziva Džang. Iako mu je ona navodno predložila da na susret pričekaju godinu dana, Holanđanin je bio nestrpljiv. Izvadio je vizu, kupio kartu za avion i odletio u zemlju s više od milijardu stanovnika na susret s djevojkom kojoj nije znao ni ime, a vidio ju je jedino na fotografiji, i to možda lažnoj.

Mislila sam da se šali

Kada su mediji obajvili priču o čudnom čoveku koji je skoro umro čekajući danima na aerodromu svoju neviđenu ljubav, odlučili su da je potraže. I našli su je, a ona ga je opisala ne baš lepim rečima.

"Rekao mi je da dolazi u Kinu, ali sam bila uverena da ne misli ozbiljno. Imali smo romantičnu vezu, ali je nekako kasnije bio bezosećajan prema meni. Jednog dana mi je samo poslao fotografije avionske karte, ali sam mislila sam da se šali. Nakon toga više se nije javljao”, ispričala je Zhang kineskim novinarima.

Čim je stigao u Kinu, Aleksandar joj je slao poruke. Nije se javljala jer je, kaže, otputovala u drugi grad na plastičnu operaciju. Novinarima je rekla da će ga rado upoznati, ali tek kada se oporavi od operacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track