Najluđi “lajv” na BBC-ju ikada: Deca i dadilja utrčali u politički TV program (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen

Zasmejali čitav svet

Najluđi “lajv” na BBC-ju ikada: Deca i dadilja utrčali u politički TV program (VIDEO)

Zanimljivosti -

Ne postoji nijedna ozbiljna tema koju deca ne mogu da učine zabavnom! Tako su i deca priznatog svetskog politikologa njegovu analizu zbog korupcionaškog skandala učinila svetski poznatom, ali ne na onaj ozbiljan način.

Politikolog Rober E. Keli i njegova analiza opoziva južnokorejske predsednice Park Geun Hje zbog korupcionaškog skandala, o kojoj je iz svog doma pričao uživo u program BBC-ja, postala je nadaleko poznata, ali ne zbog onoga što je rekao, već zbog - njegove dece koja su ponosno ušetala u 'lajv', piše Yumama.Dok se iz svog doma javljao uživo u program BBC, putem web-kamere, u sobu je ponosno ušetala njegova starija ćerka, i stala pored njega. Iako je i to neočekivano i već dovoljno smešno, tu nije bio kraj ovog neobičnog uključenja. Iza leđa uavženog politikologa, kroz vrata koja su ostala otvorena, 'dovozala' se i beba u dupku.Kao 'šlag na tortu', i kao faktor iznenađenja, u sobu je bukvalno 'uletela' i jedna žena, verovatno dadilja, koja je pokušala da 'popravi' stvar i doslovno odvukla decu iz sobe.Način na koji je to uradila, napravio je od ovog uključenja snimak koji "trese" društvene mreže.Komentari na reakcije oca i dadilje su različiti, ali niko nije ostao ravnodušan, a ogromnu većinu ovo urnebesno uključenje je nasmejalo do suza.Sa sajta Yumama pročitajte i:Jovana Pajić o odnosu svojih mezimica: Helena voli Đinu do grubosti (FOTO)Tatina poruka posramila sve koji osuđuju dečje napade besa: Ne, vi ne svedočite nečemu što se zove loše roditeljstvo (FOTO)

Jelena Đoković uputila moćnu poruku roditeljima: Mnogo posla nas čeka, mi našu decu moramo da podižemo drugačije (VIDEO)

Rupa u išaranom zidu, lepljiv pod, previše pitanja: 10 razloga zbog čega me izluđuje moj dvogodišnjak:10 dečjih imena koje možemo da pozajmimo od holivudskih mama i tata

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

I to se dešava: Najpoznatiji gafovi u najpopularnijem kvizu Slagalica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track