Najnovije vesti

OGLAS O KOME PRIČA CELA SRBIJA: Ovi poslodavci su ODUŠEVILI javnost! Svaka čast!
Foto: Profimedia

Genijalno

OGLAS O KOME PRIČA CELA SRBIJA: Ovi poslodavci su ODUŠEVILI javnost! Svaka čast!

Zanimljivosti

Oglas za posao koji se pojavio na društvenim mrežama oduševio je javnost, a vrlo brzo ćete shvatiti i zašto. Prenosimo oglas u celosti.

"Potrebna fina gospođa za rad u maloprodajnom objektu u okolini Užica. Tražimo staru školu trgovaca. Idealno bi bilo da osoba ima barem 45 godina.

 

Može i koja više, može i koja manje. Valjalo bi da voli ljude i da voli svoj posao, ali i da ponešto zna o tekstilu. Da joj nije teško da skine pedeset artikala sa polica i štendera i da sve to posle strpljivo vrati.

 

 

Da ne prevrće očima, osim ujutru, kad stavlja maskaru il’ kontaktna sočiva. Negde verujemo da bi mrva ravnoteže ili pravde bila zadovoljena ako je reč o nekoj finoj gospođi koja je nepravedno, u prethodnim turbulentnim godinama, zamenjena nekom mlađom.

 

Tražimo osobu koja  zna da se svakom kaže VI, a ume stoički da podnese ako joj nekulturna mušterija kaže TI – nema strah od platnih kartica i svega onog što je novo vreme donelo, zna da je diskrecija deo vaspitanja i da je deo tima na zajedničkom zadatku, a ne unajmljena radna snaga koja živi od prvog do prvog. 

Tražimo lojalnost i poštovanje hijerarhije, nudimo redovno plaćanje i poštovanje privatnosti. Ukoliko se razboli, od nas neće dobiti otkaz, nego kilogram limuna", piše u ovom oglasu.

 

Profimedia
Profimedia

(bulevarb92)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

NAJJAČA PREVARA SAOBRAĆAJACA IKADA: Beograđani napravili ludilo na ALKO TESTU!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...