(FOTO) FOTKA KOJA JE ŠOKIRALA SVET: Na slici su mama i sin, koji otkriva zašto mu nije lako sa njom
Foto: Facebook Printscreen

STARIJA JE OD NJEGA 27 GODINA

(FOTO) FOTKA KOJA JE ŠOKIRALA SVET: Na slici su mama i sin, koji otkriva zašto mu nije lako sa njom

Zanimljivosti -

Fotografija mladog Kineza Sjea Jižuana (22) i njegove mame Liu Jelin šokirala je svet, jer niko nije mogao da poveruje da je ona od njega starija čak 27 godina!

Sje je ispričao na kakve je sve probleme u životu nailazio zbog njenog fizičkog izgleda.

Tako ga je jednom devojka ostavila jer nije verovala da je žena s kojom ga redovono viđa njegova majka, a ne ljubavnica.

Druga devojka s kojom se zabavljao došla da se upozna s mamom, ali je druženje bilo daleko od prijatnog. Nije im verovala da su majka i sin i oboje ih je napala.

Sje ističe da i sam voli atraktivne žene s lepom figurom.

"U mojoj porodici kažemo - muž se brine za novac, a žena za to da izgleda lepo. Volim žene zapadnjačkog tipa lepote, sa većom zadnjicom i grudima", kaže i dodaje da ceni kad su one uz to i ljubazne, ambiciozne i vredne.

Njegovu majku Liu Jelin sad nazivaju najmladolikijom majkom na svetu, a dovoljan je jedan pogled da shvatite zašto. Njeno telo je zategnuto, a na licu nema nijednu boru.

"Kad sam bio mlađi, bila mi je kao sve druge majke, jako stroga. Kad sam krenuo u srednju školu, moji drugovi su počeli da pričaju o njoj jer je izgledala mlado i lepo. Mislili su da mi je sestra, samo su dobri prijatelji znali da mi je majka", ispričao je Sje.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Čekali ekskluzivne informacije, a dobili NIKAD ŽEŠĆE ZEVANJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track